Een basisbehoefte voor ieder bedrijf

Internet

Inmiddels zijn er zoveel verschillende internet verbindingen mogelijk dat klanten soms door de bomen het bos niet meer zien. Niet op iedere locatie is elk soort verbinding mogelijk. Wij regelen het hele traject van advies tot oplevering. JP Computers levert VDSL en glasvezel (FTTH) verbindingen. Onderstaande prijzen zijn excl. BTW.

Met een glasvezelverbinding bent u klaar voor de toekomst van de nieuwe online wereld. Waarom glasvezel? Hier zijn de voordelen van een glasvezelverbinding.

 

Glasvezel tot in je huis

Je krijgt je eigen glasvezelverbinding. Die hoef je met niemand in de wijk te delen. Dat merk je. Up- en downloaden gaat razendsnel. Je kunt tegelijkertijd gamen, tv kijken en telefoneren. Zonder snelheid in te leveren.

 

Buitengewoon betrouwbaar

We doen steeds meer online. Gamen, kopen, werken. En brengen van alles in de cloud. Dan heb je een hoge kwaliteit verbinding nodig. Waarop je kunt vertrouwen. Nu en in de toekomst. Glasvezel biedt die zekerheid. En groeit met je mee.

 

Dubbel zoveel snelheid

Met glasvezel gaat up- en downloaden even snel. Je kunt dus supersnel internetten met de hoogste upload. En dat is belangrijk, want uploaden wordt met de dag populairder. We maken meer fotoboeken, online back-ups en websites. We gaan ook meer thuiswerken, bestanden delen, e-mailen en foto’s en video’s sturen.

 

100% toekomstproof

Met glasvezel haal je de modernste technologie met een enorme capaciteit in huis. Internet heeft de toekomst. Alle apparatuur wordt ermee verbonden. Elk jaar zal 60% meer data worden verstuurd. In 2017 drie keer zoveel als nu. Glasvezel biedt ruimte voor die ontwikkelingen. En opent deuren voor ongekende mogelijkheden. Met glasvezel ben je klaar voor nu én de toekomst.

 

Een glasvezelabonnement afsluiten? Dat kan in onze winkel. Kom langs of bel ons voor advies. Wij verzorgen ook de complete installatie bij u thuis.

 

Geavanceerde draadloos modem

Bij elk internetabonnement zit standaard een krachtig en veilig modem in bruikleen waarmee u draadloos internet in en om het huis of kantoor heeft. Dit modem is door ons zorgvuldig getest. Op het modem kunt u ook een printer of extra harddisk aansluiten zodat u vanaf elke computer kan printen of bestanden openen.